De praktijk

 


Tandheelkundige specialisaties

Leer de behandelaars binnen onze tandartspraktijk in Drachten kennen. Bekijk voor welke behandelingen u bij Drachten terecht kunt.

Orthodontie

Orthodontie houdt zich bezig met het veranderen van de stand van de tanden in de kaak. U gaat naar een orthodontist wanneer uw tanden scheef of te ver naar voren staan. Ook wanneer uw tanden en kiezen niet goed op elkaar aansluiten en wanneer u te weinig (of juist te veel) ruimte heeft in uw gebit, gaat u naar de orthodontist. Tosk Tandartsen werkt samen met de orthodontistenpraktijk die zich in hetzelfde pand bevindt.

Kindertandheelkunde

Kinderen tot 17 jaar komen in aanmerking voor kindertandheelkunde. De kindertandarts behandelt voornamelijk kinderen die speciale aandacht nodig hebben. Kinderen met gedragsproblemen, extreem veel gaatjes of een lichamelijke of verstandelijke beperking vallen ook onder de kindertandheelkunde.

Spoed tandheelkunde

Wanneer er een kroon of vulling is uitgevallen, uw tand of kies is afgebroken of wanneer u last heeft van ontstoken tandvlees, dan staan wij voor uw klaar. Buiten openingstijd en in het weekend is onze spoedlijn is bereikbaar via 085-7733340.

Prothetiek

Als er geen tanden of kiezen meer aanwezig zijn in het gebit, dan wordt er een prothese geplaatst. Door de prothese kunt u weer eten, praten en lachen. Indien er enkel een paar tanden of kiezen missen, dan kan er ook een partiële prothese gemaakt worden.

Endodontologie

Endodontologie spitst zich toe op de wortels van de tanden en kiezen en het omliggende kaakbot. De specialist houdt zich bezig met het voorkomen en oplossen van problemen in dit gebied en is gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen.

Cosmetische chirurgie

Het gebit een totale make-over geven gebeurt met cosmetische chirurgie. Wij voeren diverse cosmetische behandelingen uit, waaronder tanden bleken, een klikgebit plaatsen, implantaten plaatsen en complete gebitsrenovaties.

Bleken

Wanneer u een wit en stralend gebit wilt hebben, is het mogelijk om de tanden te bleken. Wij controleren uw tanden en als de verkleuringen van uw tanden niet te ernstig zijn, kunnen wij speciale bitjes bij u aanmeten waar u uw tanden een frisse look kan geven.

Facings

Als er een tand is afgebroken of als er een spleetje is ontstaan tussen uw tanden, kunt u uw gebit repareren door middel van facings. Een facing gaat zo’n vijf tot tien jaar mee, mits u het goed onderhoudt.

Slaap-snurk problemen

Snurken is niet alleen vervelend voor uw partner, maar het kan ook een oorzaak zijn van (eventueel toekomstige) gezondheidsklachten. Door middel van een speciaal ontworpen beugel kunnen uw slaap- en snurkproblemen in veel gevallen worden verholpen.

Tandarts in Drachten

De praktijk van Tosk Tandartsen in Drachten heeft een team van zeer ervaren tandartsen.

Adres:

Tosk Tandartsen Gauke Boelensstraat 4 9203 RM Drachten

Contact:

Telefoon: 0512- 52 30 30 Email:info@tosk.nl

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag: 08.00 – 17.00 uur Vrijdag: 08.00 uur tot 12.00 uur Weekend: 24-uursdienst, telefoon: 085-7733340

Spoedtandarts

Bij spoedgevallen buiten kantooruren of in het weekend kunt u contact opnemen met onze spoedlijn. Wij zijn bereikbaar via 085-7733340

Patiënt worden?

Bij Tosk Tandartsen in Drachten kunt u zich te allen tijde inschrijven als nieuwe patiënt. Klik hier om u in te schrijven of neem contact met ons op via 0512- 52 30 30 of via info@tosk.nl

Routebeschrijving Tosk Tandartsen

Komt u met de auto? Dan kunt u hier uw route plannen via Google Maps. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de praktijk.